Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Šifrator, kanalna tipka, kanalni ključ, radarski prijemnik ...

Bežični 
3-KANALNI ŠIFRATOR

Bežični 3-kanalni šifrator radijski je odašiljač koji povezan s električnim sustavom za otvaranje vrata omogućuje jednostavnu i sigurnu instalaciju za vaš dom. Potrebno je samo unijeti šifru (na kodnu bravu) koja zatim šalje signal električnoj bravi i objekt se otključava, odnosno zaključava. Na taj način također se izbjegava uporaba klasičnih mehaničkih ključeva. 
U objekt se još uvijek pristupa i ključem (npr. u slučaju gubitka napona), ali nam šifrator pruža veći stupanj sigurnosti.

Bežični
Šifrator  sa zaslonom na dodir

Bežični
Šifrator s tipkovnicom 

     

 

Bežična
3-KANALNA TIPKA

Bežična 3-kanalna tipka montira se u unutrašnjost objekta i služi za jednostavan izlaz iz objekta.

   

 

Bežični
2-KANALNI KLJUČ

Bežični 2-kanalni ključ omogućuje bežičnu komunikaciju s prijemnikom. Može se birati između dva položaja – lijevo i desno.   

        

 

RADARSKI PRIJEMNIK

Radarski prijemnik omogućuje handsfree otvaranje svih vrata bez uporabe ključa ili pritiskanja na kodne brave.
Na udaljenosti do 3 metra antena detektira domaćeg korisnika i pametno otključava vrata. O automatskom otključavanju i zaključavanju brinu Bluetooth veza i posebna aplikacija. 
Montaža je vrlo jednostavna jer ne zahtijeva ožičenje.

               

 

 

GUMB ZA OTVARANJE VRATA (i GUMB ZA ZVONO)

Gumb za otvaranje vrata za osobni prolaz i automatskih vrata omogućuje otvaranje s unutarnje strane dvorišta, tako da aktivira signal za otvaranje vrata. Vrlo praktično pomagalo jer može zamijeniti dosadno traženje ključeva ili daljinskih upravljača za otvaranje vrata.