Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Još nekoliko zanimljivosti...

Klizna teleskopska vrata za uređenje prostora za sakupljanje otpada

Ako ne želite da zbog vidljivih kanti za smeće trpi okolina vašeg doma, a istovremeno želite jednostavan pristup kantama, možete se odlučiti za postavljanje kliznih teleskopskih vrata.
Tim praktičnim rješenjem sakrivaju se dosadne kante za smeće, stilski se nadopunjuje vaše dvorište i omogućuje se jednostavno otvaranje vrata.

 

Sve što trebate znati o sigurnim vratima

U razvoju samonosivih kliznih vrata mi smo pratili zahtjeve europskog standarda EN 13241-1: 2003+A1: 2011 tako da su gornji i donji vodeći profil vrata namjerno dizajnirani kako bi spriječili potencijalne ozljede na rukama.
Čak i u razvoju krilnih vrata mi smo proizlazili iz zahtjeva istog europskog standarda pa stoga kvaka na vratima ima adekvatno odmicanje prema graničniku vrata (važi za vrata linije V-line) kako bi spriječili potencijalne ozljede na rukama.

 

Gabion

Kao gabion podrazumijeva se košara ispunjena kamenjem i daje izgled kamene masivne ograde. Njime možemo nadomjestiti ogradu ili stup vrata, naglasiti originalnost i uljepšati okolinu. Širina je 85 cm, konstrukcija je izrađena od aluminija.

 

Kosi oblik dvorišnih vrata

Teren u nagibu i kosine za nas ne predstavljaju nikakav problem. Proizvodimo i također montiramo  kosu konstrukciju dvorišnih vrata koja omogućuje otvaranje i zatvaranje na neravnim površinama.

 

Bojenje aluminijskih elemenata u različite nijanse boja

Ograde i vrata od aluminija sastoje se od raznih elemenata kao što su letve, šipke, okviri, ručke, stupovi ... Komponente možemo odvojeno obojiti u bilo koju nijansu boje prema Vašim željama. To znači da su stupovi ograde obojeni drugčijim bojama kao što su letve i slično.

 

Drveno plastični kompozit

Mi smo jedini slovenski ponudilac ograda i dvorišnih vrata koji su izrađeni od drveno-plastičnog (skraćeno ga nazivamo ECO). Izrađen je od ostataka u šumsko drvenoj proizvodnji i od umjetne mase.
Njegove prednosti su da sta izgled i opip usporediva sa prirodnim drvom pa stoga njime možemo trajno zamijeniti materijal s kratkim životnim vijekom. Materijal je otporan na vanjske utjecaje, vlagu, ne trune, savija se kao drvo i ne treba zaštitu sa uljem ili bojenjem.
Zbog odličnih svojstava materijala mi vam nudimo jamstvo od 5 godina na postojanost boje drveno-plastičnog kompozita.

 

Drveno-plastični kompozit kao fasadna obloga

Kao poboljšanje odnosno zaštitu fasade naša vam tvrtka može kao fasadnu oblogu ponuditi letve od drveno-plastičnog kompozita (eko letve) zajedno s montažom. Fasadna obloga nema samo zaštitnu funkciju nego također djeluje dekorativno. Možete birati između dvije boje eko letva: smeđa i antracit siva.

 

Panelna vrata kao rješenje za odvoz otpada

Razvili smo rješenje za jednostavan način pripremanja kanta za smeće za njihov odvoz. Sustav odnosno vrata okrenu se za 180˚ i na taj način prebace predmet iz unutarnje na vanjsku stranu dvorišta.