Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

15 godina jamstva na boju

 

Projekt postavljanja ogradnih elemenata je proces kojeg pratimo tijekom njegovog cijelog vijeka trajanja.

Sa opskrbom, redovitim održavanjem i uslugama možete stoga značajno produžiti vijek trajanja elemenata.

 

GARANCIJA

  • 15 godina na postojanost boje aluminijskih profila za vrata i ograde (da se boja ne ljušti),

  • trajna garancija protiv korozije aluminijskih profila,

  • 5 godina na postojanost boje drveno-plastičnog kompozita; trajno ne trune, ne puca i također se ne ljušti. Letve od drveno-plastičnog kompozita u prvih nekoliko mjeseca za nijansu promjene boju: bijele letve koje su na početku krem boje - osvijetle u potpuno bijele letve; letve tamno smeđe boje - čak i potamne; letve koje su na početku maslinasto sive boje - promjene se u sivu ariš boju.

  • 1 godinu na montažu i skrivene greške ili nedostatke,

  • za klizna, dvokrilna ili jednokrilna vrata: na mehaničke dijelove vrata (osim za dijelove koji se brže istroše) 3 godine; na dijelove koji se brže istroše, 1 godinu; na elektromehanički pogon i njegove sklopove 1 ili 3 godine (uvjet – periodični pregled proveden nakon isteka prvih šest mjeseci nakon montaže); potrošni materijal (žarulja, baterijski ulošci, osigurači…) 0 godina,

  • na servis i rezervne dijelove 6 mjeseci.

Garanciju na upotrebljivost proizvoda proizvođač pruža samo u slučaju kada su isti proizvodi ugrađeni i održavanu u skladu s tehničkim uputama koje propiše proizvođač.
Garancija vrijedi sa originalnim računom! 

 

JAMSTVO

  • 10 godina na nesmetan rad motora s digitalnim inverterom u našim pogonima.