Na web stranici mastnak.si koristimo kolačiće prvenstveno kako bi poboljšali djelovanje stranice i pružali vam što ugodnije korisničko iskustvo.
Uz daljnje korištenje prihvaćate korištenje kolačića.

Info točka u Zadru

U studenom 2016 u Trgovinskem centru Zadar (City Galleria, Murvička 1) otvorili smo prvu info točku u Hrvatskoj. Na info točki izloženi su naši ogradni sustavi. Točka vam nudi priliku za pridobivanje informacija i upoznavanje novosti na jednom mjestu. Individualno savjetovanje vam pruži g. Dušan Kolarič.

Na jednom mjestu uvjerit ćete se zašto su naše aluminijske ograde najbolje rješenje za krajeve uz more. Ograde su estetskog izgleda, ne trebaju održavanje i otporne su na sol. 

Prašno obojen aluminij jako je primjeran za krajeve uz more i područja sa izrazito agresivnom klimom za metale - sol, prašina sa ceste, tvornički ispusti štetnih tvari, …

Naše ALU ograde su kvalitetne, estetske i ne zahtijevaju održavanje. Ograde su sistemske, dakle spojive vijcima i bez varenja, što dodatno doprinosi kvaliteti i jednostavnosti montaže.

Alumijske ograde bolji su izbor od inox ograda, pošto svaki inox nije primjeran za vanjsku upotrebu, uz cestu, uz more … Brzo se dogodi, da zbog pogrešnog izbora (najčešće zbog cijene) lijepa rostfrei ograda postaje rđava. Kod ALU ograda to se ne može dogoditi.

Uz savjetovanje nudit ćemo vam i montažu ogradnih sustava sve od Istre, Kvarnera, Sjeverne Dalmacije do Središnje Dalmacije.

Za informacije nazovite g. Dušana na +385 99 501 75 96 ili mu pišite na dusank@mastnak.hr.